נועה/קרן החדשה האם שמעתן על זה?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/06/2012 | 17:58 | מאת: לי האחת והיחידה

שטיטולים יכולים לגרום לבנים בעיות פוריות שיגדלו אלוהים ישמור http://hasviva.co.il/?p=11551 מה דעתכן?

25/06/2012 | 21:51 | מאת: נועה

אני לא הכתובת הנכונה...אנחנו תמיד השתמשנו בחיתולים אקולוגים, אני מפחדת פחד מוות מכל ההמצאות החדשות כמו חיתולים סופגים במיוחד שמכילים חומרים מזעזעים. אגב, כדאי לך גם להשמר בעצמך מתחבושות הגייניות שמכילות בדיוק אותן זוועות... כנ"ל לגבי הרבה מאד מוצרי תינוקות שמבטיחים לך שהם "בטוחים לשימוש". אני לא מאמינה כמעט לשום מפעל שמייצר דברים "בטוחים".... מה שלומך חוץ מזה? מתי את מתחילה?? נשיקות

28/06/2012 | 11:28 | מאת: קרן החדשה

לא שמעתי על זה ספציפית, אבל ההיגיון הישר שלי אומר לי שחומרים כימיים על הגוף כל הזמן, כמו אלה שמצויים בחיתולים, זה לא דבר נפלא. מצד שני, אני לא משתכנעת שזה סיכון גדול יותר / שונה מרוב החומרים שאנחנו מוקפים בהם כל הזמן, ואני אישית לא מוכנה לעשות את השינוי הגדול בחיים של "נסיגה" מהמצאות העולם המודרני. בזה אני שונה מנועה. איך הגבת לפרסומים על קשר בין דיאודרנט לסרטן, לדוגמה? אני קראתי, הסתכלתי קצת בדיאודורנטים "אקולוגיים" והתעלמתי... אולי אני טועה, אבל כך אני נוהגת. גם בענייני דיאטה: לא שאני אוכלת כל היום ג'אנק פוד ומתעלמת מהנחיות תזונה מקובלות, אבל אני לא נמנעת מקמח לבן/סוכר וכו' כמו נועה, למרות שאני מוכנה להודות שהשיטה שלה בריאה יותר. כל אחד מקבל את סיכוניו בחיים ;-) לגבי חיתולים, אגב, גם מהסיבה הזאת וגם מסיבות אחרות אשמח לגמול את ילדיי בגיל מוקדם יחסית. אני לא מתה על ה"טרנד" של השארת ילדים בחיתולים עד גיל שלוש (שנגזר, כמובן, בין היתר מנוחות החיתולים החד-פעמיים. אותנו גמלו כבר סביב גיל שנה-שנה וחצי, לפחות בשעות היום). אבל ימים יגידו אם אעמוד בהחלטה הזאת....

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה