חישוב היום הראשון של המחזור דחוףףף

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

20/08/2006 | 16:53 | מאת: שיר

שלום בנות אני אמורה להתחיל בטיפול הפריה ראשון אני צריכה להתחיל עם הזריקות ביום השלישי למחזור היום קבלתי אבל עדיין הדימום החזק לא הגיע אלא רק הפרשה קלה מתי אני אומרה לחשב את היום הראשון לפי הדימום הכבד שלערכתי זה יהיה רק מחר או מהיום אודה לתשובתכם דר"כ את הזריקה הראשונה אני אבצע בקופ"ח אם יש למישהי איזה טיפ לפני אני אשמח מאודה לשמוע שיר

20/08/2006 | 17:27 | מאת: ניני

היי שיר, ברוכה הבאה ובהצלחה! היום הראשון של המחזור נחשב ליום שבו החל דימום משמעותי, לא טפטוף ולא הכתמה. לגבי טיפים להזרקות אני לא יודעת מה הפרוטוקול שלך אבל זריקות להשראת ביוץ (גונל, פיוריגון) עשויות מחומר מאד מימי ולכן לא כואבות, אני מניחה ומציעה לעבור במהרה להזרקה עצמאית. נסי להזריק ליד האחות, ככה תקבלי בטחון. אומרים ששעות אחה"צ אידאליות להזרקה (17:00-18:00) אבל הכי חשוב לשמור על פלוס מינוס שעה קבועה. אם את משתמשת בעט (שמגיע עם אמפולה מוכנה להזרקה) אין הרבה התעסקות במהילה ערבובו וכו. אם את משתמשת בערכה רגילה שבה צריך למהול, תוודאי שיש לך בערכה מספיק מזרקים, מחטי ערבוב ומחטים תת עוריות. אם אין- את אמורה לקבל מהאחות בקופה כמה שצריך. (קחי בחשבון אותו דבר לגבי מנופור ואוביטרל שמגיעים רק כאמופלות) שיהיה בהצלחה רבה ואת תראי, זה באמת שום דבר!

20/08/2006 | 21:23 | מאת: שיר

תודה רבה לך על התשובה דר"כ אני מתחילה פרוטוקול קצר האמת שהזרקה לבד קצת נראת לי מסובכת ומלחיצה, נראה כך אני אזרום עם הזריקות ורק אז אחליט. האם יש לך מושג מה ההבדל ולפי מה נקבע איזה סוג פרוטוקול צריך?? שיר

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה