שרירים שנתפסים

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

19/06/2006 | 17:21 | מאת: אורנה

אודליה שלום. בתקופה האחרונה קורה שנתפס לי השריר האחורי של השוק ולפעמים גם בכף הרגל. זה קורה בלי קשר לפעילות גופנית ולפעמים גם בשינה. שיטת פלדנקרייז יכולה לעזור בנושא זה? אורנה.

20/06/2006 | 18:39 | מאת: אודליה קירשנבאום

אורנה שלום. לצערי לא אוכל לתת לך תשובה חד משמעית. ישנם הרבה אנשים, בעיקר נשים, הסובלות מבעיה זו ומגיעות באופן קבוע לשיעורים בקבוצה ומוצאות בשיעורים אלו תועלת רבה. קשה לי לומר אם זה עוזר לבעיה זו באופן ספציפי. מה שכן - לרוב בעיה זו נגרמת בגלל מחסור כלשהו, בד"כ במגנזיום. התייעצי עם הרופא המטפל בך אם כדאי לקחת תוסף זה או אחר. בהצלחה. אודליה.

23/06/2006 | 19:27 | מאת: אורנה

תודה, ועוד שאלה: האם שיטת פלדנקרייז מתאימה גם לבעיות בצפיפות העצם?

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות