צליעה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

30/05/2006 | 09:49 | מאת: שרית

בני בן השלוש נפל מהאופניים לפני כשבועיים, לא התרגשתי מהנפילה כי לא נראה שנפגע, אך ביום בו נפל וביום למחרת התלונן על כאב ברגל והלך בצליעה. מה שמטריד אותי הוא שהצליעה עדיין לא נעלמה לגמרי למרות שכבר אינו מתלונן על כאב ואני לא רוצה לשאול אותו ולעורר את זה שוב. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

30/05/2006 | 21:35 | מאת: אודליה קירשנבאום

שרית שלום. במקרה של צליעה שנמשכת כדאי לגשת לבדיקה אצל רופא הילדים. הסיכויי לבעיה הוא קלוש ויתכן כי הצליעה תיפתר מעצמה בימים הקרובים אבל חשוב לבדוק. במידה ורופא הילדים לא ימצא כל בעיה והצליעה תימשך מעבר לשלושה שבועות, מורה בשיטת פלדנקרייז/שלהב העוסק בעבודה עם ילדים בגיל הזה יוכל לעזור. בהצלחה. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות