בן 7 חודשים לא מתהפך

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

07/05/2014 | 16:18 | מאת: אלכס

במיוחד כאשר מדובר מהגב לבטן - צורח ולא מתהפך. גם הצידה מסרב לזוז. התחיל זחילת גחון אסימטרית (ללא רגליים רק בעזרת ידיים) והתחיל לעמוד עמידת שש להתנדנד ואז להתיישב על הברכיים ולהרים יד אחת.

לא ברור מהשאלה אם מתהפך מהבטן אל הגב. האם מרים רגליים "למעלה"? לכיוון הבטן? מאוד ממליצה לחפש איש מקצוע (פלדנקרייז/שיטת שלהב) ולקבל שיעור אישי או שניים, על מנת לאפשר לתינוק למצות את יכולת התנועה והתחושה הראשונית החשובה כל כך. כל טוב, אילה טייכמן

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות