ושאלה נוספת...

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

17/05/2006 | 13:01 | מאת: מתעניינת

אני מגיעה מתחום אחר (עבודה סוציאלית) ואין לי רקע בפלדנקרייז או טיפול פיזי אחר. האם נראה לך סביר להתמקצע ישירות בתחום הליווי ההתפתחותי לתינוקות ללא רקע כללי בתחום?

17/05/2006 | 20:50 | מאת: אודליה קירשנבאום

נושא שנוי במחלוקת. הרבה מורים לפלדנקרייז טוענים שהכשרה זו של שנה לא מספיקה ללא ההכשרה הארוכה שעוברים המורים לפלדנקרייז. דעתי היא - תלוי מה את רוצה לעשות. אם את רוצה לעבוד עם תינוקות שיש להם בעיות התפתחות באופן פרטני כדאי להעמיק את הידע בתחום התנועה והטיפול באנשים. לא חובה דווקא פלדנקרייז. אנסה לענות לך מנקודת המבט שלי כלקוחה - כשאני מגיעה לטיפול או יותר מזה באה עם ילדי, חשובה לי ההכשרה של המטפל. לכן ככל שהכשרתו רחבה וניסיונו עשיר כך אגיע אליו בטוחה יותר ואשמח גם לשלם על כך. לדעתי אם את כבר לומדת אצל שי זילברבוש תתייעצי גם איתו. בהצלחה. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות