פלדנקרייז לשברים בכתפיים לגיל 86

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

08/03/2014 | 17:24 | מאת: מאשה

שלום רב. אבא שלי בן 86, איש פעיל ברוך השם. נעזר במדבקות נגד כאבי גב ורגליים. האורטופד אבחן אצלו שברים בכתפיים, שגורמים לו כאב והגבלת תנועה. האם בשיטת פלדנקרייז ניתן לעזור לו? הוא איש בעלת משמעת עצמית גבוהה שיהיה מוכן לתרגל גם באופן עצמאי אם זה מה שיידרש ממנו.

שלום טניה וסליחה על העיכוב בתשובה, בהחלט כדאי להציע לאביך להכיר את שיטת פלדקנרייז, אם במסגרת שיעורי קבוצה (במועדון גיל הזהב במקום מגוריכם) או במסגרת שיעורים אישיים עם מורה בקרבת ביתכם. מורה מוסמך בשיטה ידע להעביר לו את הידע הדרוש על מנת להקל על תנועותיו. לחיפוש מורה, יש לבדוק בלשונית "חפש מורה" באתר אגודת המוסמכים בשיטת פלדנקרייז: http://www.feldenkrais-israel.org בברכה, אילה טייכמן - יו"ר אגודת המוסמכים בשיטת פלדקנרייז

30/04/2014 | 09:55 | מאת: מאשה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות