היפרטוניה לבת 11 חודש,לא מתיישבת לבד

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

13/05/2006 | 18:39 | מאת: נעמה

שלום, בתי בת 11 חודש, נולדה פגית בשבוע ה 35.התחילה לזחול זחילה אינדיאנית לפני כמה שבועות,מאד רוצה לעמוד אך לא נעמדת,יודעת לשבת אך לא מתיישבת.כמעט לא נשענת על כפות הידיים ואוהבת מאד לצבוט (!). היינו בכ 10טיפולי פיזיוטרפיה,אך היא בכתה לאורך כל הטיפול ולא נוצר קשר טוב עם המטפלת,אז הפסקנו.האם להכנס ללחץ ולדאוג או מה?האם יש מטפלים לתינוקות בשיטה באזור ירושלים?

14/05/2006 | 21:26 | מאת: אודליה קירשנבאום

נעמה שלום. אין טעם להכנס ללחץ ולדאוג, זה לא יוביל אתכם לשום מקום. כדאי בהחלט להשקיע בעבודה עם ביתך. למורה בשיטת שלהב או מורה לפלדנקרייז המתמחה בעבודה התפתחותית עם תינוקות יהיה מה להציע לכם. מה שכן - עיקר העבודה היא שלכם בבית. במפגש המורה מדריך אתכם ונותן כלים להמשך עבודה בבית. אנסה למצוא יותר ממטפל אחד באיזור ירושליים כך שתוכלי למצוא את המתאים ביותר עבורכם (אשלח לך ישירות בדאר אלקטרוני). שווה לעשות זאת ולא להתמהמה למען ההתפתחות התקינה של ביתך. בהצלחה. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות