כתפים מורמות

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

18/11/2011 | 16:03 | מאת: אביב

שלום רב לאחרונה אני עובר תקופה של משבר ושמתי לב שחזרתי להרגל ישן של הליכה עם כתפיים מורמות. אני יכול להבין את ההיבטים הרגשיים אבל בכל אופן התופעה מתרחשת באופן לא מודע. זה מפריע לי. שאלתי היא האם בעזרת פלנדקרייז ניתן להוריד את המתח באיזור וללמד את הגופנפש להתהלך בכתפיים רפויות. אשמח גם לשמוע על שיטות אחרות במידה שלא. תודה

שלום אביב, אני שמחה לקרוא שאתה שם לך לשינוי בהרגליך. בשיטת פלדנקרייז הלימוד מתבצע "הלכה למעשה" בדרך של למידה עצמית. מה התלמיד "לוקח לעצמו ואל חייו" מהשיעור שנלמד באותו השבוע. יתכן שהורדת המתח הכללי בחייך תתרום להקלה על המתח השרירי. בברכה, אילה טייכמן

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות