פלדנקרייז לפעוט בן 17 חוד'

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

03/12/2010 | 03:18 | מאת: רוני

שלום לבני יש "רגלי רוכב סוסים...."אינני מכירה את המונח בעגה המקצועית..... ואני מעוניינת לדעת אם השיטה יכולה לעזור לשפר מצב זה ואם כן אשמח לשמועעל מטפל מתאים באיזור המרכז בברכה רוני

שלום לרוני ותודה על השאלה. ב-שיטת שלהב ו-בשיטת פלדנקרייז אנחנו עוסקים בשיפור יכולת התנועה והצעת אפשרויות תנועה נוספות כדי להרחיב את הרפרטואר התנועתי של האדם (תינוק/ילד/נער וכו'). במקרה של הבן שלך - אין אנו "מתקנים מבנה של רגליים" השאלה: במה אתם רואים שמבנה רגליו מפריע להתנהלות היום-יומית שלו?? אשמח להמשיך את השיחה חג שמח, אילה טייכמן

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות