הרמת הראש

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

13/11/2010 | 19:11 | מאת: ב

בתי בת חודשיים וחצי העירו לי בטיפת חלב על כך שהיא עדין לא מרימה את הראש , אני שמה אותה על הבטן אך היא בוכה ניסיתי בכל זאת להשאיר אותה על הבטן אבל כאשר זה מגיע לידי צריחות אז אני שמה לה מוצץ ועם מוצץ היא ישר נרדמת,ניסינו גם כמו שאמרו לי לדבר אליה בגובה העיניים כולל לענין אותה בכל מיני רעשנים אך זה לא עוזר , שאלתי היא איך לגרום לכך שתתחיל להרים את הראש ? ומה לעשות אם העובדה שהיא צורחת האם להשאיר אותה בכל זאת על הבטן כי הרי זה לא אפשרי עם הצרחות?

היכן אתם גרים?? הייתי שמחה להזמין אתכם להשתתף (בחינם) במפגש ליווי התפתחותי באסף הרופא או בת"א. מדבריך אני קוראת שההנחיות שקיבלת בטיפת חלב מתאימות. האם קיבלת גם הנחייה כיצד לבצע?? אשמח לשמוע אילה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות