תודה לאודליה וגם המלצה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

14/02/2006 | 09:41 | מאת: ג'ניה

אודליה תודה רבה על הכוונה ואוזן קשבת! הזמנתי את המטפלת שהינך המלצת ואני הייתי מאווד מאוד מרוצה! ילד הסכים להיות על הבטן יותר מ40 דקות ברצף!!!!!!! פשוט קסם! אני מאוד מרוצה שבמקרה נכנסתי לפורום והבנתי שיש עוד שיטות שמאפשרות לעזור לתינוק להתפתח.אתמול בני היה בן חצי שנה ולדעתי נתתי לו מתנה(טיפול) מעולה. אני רוצה להזמין את נטע(מטפלת בשיטה) 2 בשבוע. זה מספיק? מה ניסיון שלך אומר במקרים דומים? *** בני בן חצי שנה עם רפיון שרירים+פזילה קשה. רק מתחיל להתפך ובקושי מחזיק חפצים ביד. כמובן לא חיכיתי להמלצות של טיפת חלב ולא קיבלתי "יהיה בסדר", "ככה בנים מתפתחים - יותר מאוחר", "לכל אחד קצב משלו" . אני ממליצה להורים להיות ערנים! אני אמא עם וותק של 6 שנים וזה בן שני, חשבתי שאני כבר יודעת הכל! טעות! ממליצה על השיטה שלהב

14/02/2006 | 11:51 | מאת: אודליה קירשנבאום

כל הכבוד על הזריזות. בטוחה שיהיה לכם מהנה ומועיל לעבוד יחד. תדירות הפגישות ע"פ התחושה שלך והמלצת המטפלת שבחרת. תסמכי על התחושות שלך את אמא נהדרת. וד"ש גם לנטע. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות