כאבים ברגליים
דיון מתוך פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, חברה הציעה לי לשאול כאן. כשאני קמה מהמיטה כואבות לי הרגליים. אני חייבת להישען על הקיר והצעדים הראשונים שלי ממש קשים וכואבים לי. מה המלצתך?
שלום לך, שולי, תודה שפנית. :) לכאבים ברגליים עם הקימה יכולות להיות סיבות שונות. לא אוכל לאבחן באינטרנט. אני ממליצה לקבוע פגישה עם רופא המשפחה או אורטופד, ולהתחיל לבדוק ולוודא שכל המערכות תקינות. בהמשך להצעתי לברור מוקד ומוצא הכאב יש לי עוד כמה שאלות: האם הכאב מעיר אותך בלילה? האם הוא קיים גם בשעות היום? ואם כן - מתי? אם ענית "כן" לשאלה הראשונה איך את מוצאת את עצמך שוכבת?- על הגב, על הצד או על הבטן? האם לאחר מספר הצעדים הראשונים בם את נתמכת, הכאב מפסיק או פוחתת עוצמתו? ממתינה לתשובותייך. אשמח להמשיך ולברר את השאלות איתך. בברכה, אילה
ככה, אני ישנה מעולה! לא מתעוררת, חוץ מהבכי של הילדים הקטנים שלי. והכאב - כן, מופיע במשך היום. אחרי מאמץ או עבודה מרובה. אז אני קצת נחה. כשאני קמה וכואבת לי הרגל מייד עם הדריכה. לוקח לי כמה צעדים שאני נשענת על הקיר ונתמכת ואחרכך הכאב קצת יורד. כבר התרגלתי לחיות איתו. כשאני הולכת הוא כמעט נעלם לגמרי. הלכתי לאורטופד שאמר שיש לי דורבן. המליץ על תרופה ובגלל שאני עדיין מניקה לא לקחתי. והמליץ אולטרהסאונד במרפאה של הפיזיוטרפיה. עשיתי כמה טיפולים ולא עזר כלום. הלכתי גם לדיקור - ולא הרגשתי שעוזר לי. האם את חושבת ששיטת פלדנקרייז תוכל לעזור לי? מה עדיף? טיפול אישי או קבוצה?