סדנא לתינוקות

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

20/06/2008 | 01:21 | מאת: שרון

הם הסדנא בשיטת שלהב מתאימה לתינוקות היפוטוניים? האם הסדנא הזו מועברת בקופת חולים כללית? (אם כן, באיזה איזורים וכמה זה עולה?)

שלום לך שרון, בגילאים הרכים, אני נוטה להאמין, שסדנת הורים-תינוקות מיועדת יותר להורים (=אמהות) מאשר לתינוקות. יחד עם זאת, במקרה כפי שציינת: תינוק היפוטוני אעדיף בדרך כלל להמליץ להורים לתינוק היפוטוני לקבל טיפולים ושיעורים אישיים. יש חשיבות רבה לתשומת הלב וההתייחסות האישית לתינוק והוריו. לא ידוע לי על סדנאות שיטת שלהב במסגרת קופות החולים. אך יש מטפלים, מורים בשיטת פלדנקרייז שחלקם אף בוגרי קורס שלהב, העובדים בקופות החולים. כשאת פונה ל"כללית מושלם" את בהחלט מוזמנת לברר על הסמכת המטפל. בברכה, אילה טייכמן

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות