קצב

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

28/11/2007 | 22:26 | מאת: יוסי

שלום לאחרונה התחלתי בשיעורי פלדנקרייז יחידניים בגלל כאבים בגב. לאחר כמה זמן/שיעורים אני יכול להחליט שזה לא הפיתרון לבעיה ? יוסי

30/11/2007 | 10:00 | מאת: אודליה קירשנבאום

יוסי שלום. בחרת לטפל בכאבי הגב שלך בדרך שבה הגוף שלך הוא זה ש"מתעורר" לטפל בעצמו. לכן זה לוקח זמן, בניגוד לטיפול באמצעות משכך כאבים שנותן מענה מיידי אך למעשה לא פותר שום דבר. כך אגב, זה כמעט בכל תחומי הרפואה המשלימה. מכיוון שאני לא מכירה מספיק את מצבך לא אוכל לומר לך כמה שיעורים לעשות עד שתדע שזה מתאים ועוזר לך, יחד עם זה אני מאמינה שתדע אם זה מתאים לך כאשר תרגיש לפחות רגע אחד של הקלה ושיפור בעקבות שיעור (יחידני או קבוצתי). ככל שמתקדמים ה"רגע" הזה הולך ומתארך לזמן ארוך יותר בו אתה מרגיש שיפור במצבך, הקלה מכאב ושיפור תנועתי. בברכה, אודליה.

01/12/2007 | 23:30 | מאת: אסף גופר (גופרים)

יוסי שלום, כל מקרה וכאב לגופו. בכל אופן, כמטפל בשיטת פלדנקרייז אני נוהג להדריך את תלמידי\מטופלי להשאר במסגרת של חמישה טיפולים. באם לא היתה הטבה של לפחות 50% אני מפנה אותם לאנשי מקצוע אחרים בתחום הרפואה המשלימה- בד"כ אוסטיאופתיה או כירופרקטיקה עדינה. מקווה שאמת המידה הזו תעזור לך להגיע להחלטה"בריאה", בברכה אסף גופר (גופרים)

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות