שלום רציתי לשאול מה ההבדל

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

21/10/2007 | 19:07 | מאת: יוליה

בין שיטת "שלהב" לשיטת "צעד ראשון" תודה

22/10/2007 | 11:39 | מאת: אודליה קירשנבאום

יוליה שלום. שיטות "שלהב" ו"צעד ראשון" שתיהן בעלות "אב" משותף - שיטת פלדנקרייז. שתיהן עוסקות בהתפתחות תינוקות. יחד עם זה, מכיוון שאני לא מכירה לעומק את שיטת "צעד ראשון" כל מה שאומר לגביה יהיה חלקי ולא מדוייק במקרה הטוב. על שיטת שלהב אני יכולה לדבר, לגבי שיטת "צעד ראשון" את מוזמנת לפנות לשי זילברבוש, מפתח השיטה, או למי שהוסמך על ידו. בברכה, אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות