כתף כואבת

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

09/05/2007 | 14:36 | מאת: אניק

שלום. אני סובלת מאוד מכאבים בכתף. ניסיתי טיפול בדיקור אך לא עזר. אחרי די הרבה טיפולים המטפל "הרים ידיים". התחלתי טיפול בפיזיותרפיה והתרגילים שקיבלתי לעשות מכאיבים לי מאוד. האם יש בשיטת פלדנקרייז תרגילים אותם אוכל לעשות ללא כאב? תודה מראש. אניק.

10/05/2007 | 12:07 | מאת: אודליה קירשנבאום

אניק שלום. הגישה בשיטת פלדנקרייז שונה מזו של הפיזיותרפיה. בשיטת פלדנקרייז המורה "מחפש" יחד איתך דרכים לשפר ולעזור ללא כאב. בשיטת פלדנקרייז ישנן שתי דרכים לעבודה: שיעורים בקבוצה - בהם המורה מדריך באופן מילולי, ושיעורים אישיים - בהם ההנחיה מתבצעת באמצעות מגע. לאור התיאור שלך לדעתי כדאי לך להתחיל בשיעורים אישיים. יתכן והמורה ימצא לנכון להציע לך גם תרגילים לבית. מנסיוני העבודה באמצעות מגע בשיטת פלדנקרייז עוזרת מאוד במקרים כמו שאת מתארת, וזאת ללא כאבים. מאחלת לך תהליך נעים נוח ומועיל. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות