מעוניינת בשיעורים לתרגול בייתי

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

10/03/2007 | 11:50 | מאת: חני

שלום. אני משתתפת בשיעורי פלדנקרייז כבר תקופה ארוכה. בעוד כשבועיים אני נוסעת לחו"ל לתקופה של חודשיים. אני מאוד רוצה להמשיך לתרגל - האם ניתן למצוא שיעורים ע"ג דיסק, או ספר עם תרגילים בו אוכל להשתמש. תודה. חני.

11/03/2007 | 21:04 | מאת: אודליה קירשנבאום

חני שלום. ניתן לרכוש דיסק ובו 10שיעורים של ד"ר משה פלדנקרייז. פרטים על כך תוכלי לקבל אצל אילן יעקבסון 052-2437734 ישנם גם ספרים של ד"ר משה פלדנקרייז הספר שיוכל לשמש אותך הכי טוב הוא "שכלול היכולת" בו ישנם שיעורים כתובים. לדעתי אם יש לך את התנאים, הסידק יהיה לך נוח יותר. אם בכל זאת את מעוניינת בספר נסי להעזר במורה שלך כדי להשיגו. נסיעה טובה. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות