תרגילים לעבודה עצמית

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

07/10/2006 | 11:18 | מאת: לילי

אני מעוניינת בתרגילים אותם אוכל לעשות בבית בעצמי. תודה.

07/10/2006 | 20:23 | מאת: אודליה קירשנבאום

לילי שלום. בקישור הבא ישנם שיעורים הכתובים באנגלית, http://www.nas.com/~richf/pastlow.htm הקושי העיקרי בשיעורים כאלה הוא דרך ההנחיה - יש לקרוא את השיעור, להבין אותו ורק אז לעשות כשהכתוב מלווה את המתרגל. ייתכן ותגלי כי דרך עבודה זו היא מסורבלת וגוזלת זמן רב. אפשרות נוספת נוחה יותר היא תרגול באמצעות שיעורים המוקלטים על גבי דיסק MP3, פרטים לגבי רכיזה של שיעורים כאלה תוכלי לקבל בהודעה הנמצאת בתחתית העמוד ונושאת את הכותרת "שיעורי פלדנקרייז לתרגול עצמי" מאמינה שתפיקי הנאה ותועלת רבה משיטת פלדנקרייז בכל דרך שתבחרי להתנסות בה. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות