דיספלזיה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/05/2016 | 01:12 | מאת: חנה

לפני שבוע עברתי כריתת רחם מלאה בגלל מצב טרום סרטני , לפני זה עברתי ביופסיה בינואר 2016 בוצעה ביאופסיה שכללה כריתת יתרת הצוואר הנותרת בנרתיק והדגימה - HIGH GRADE DYSPLASIA (CIN 3) ללא עדות לממאירות (סרטן פולשני ,קרצינומה כלומר בכל רקמת הצוואר שהוצאה מהנרתיק נמצא מצב טרום ממאיר מדרגה 3 - ללא מצב סרטני, לאור מצב זה הוחלט על כריתת רחם מלאה היום אני ממתינה לתוצאות של פתולוגיה ואני קצת הרבה מפחדת, בבקשה תנסה להסביר לי יותר על מצבי, מודה לך מאוד

חנה שלום, אני מוצא את דברייך בהירים ומדברים בעד עצמם ללא צורך בשום תוספת. תוצאת הבדיקה תאשר את הממצא ולא יהיה צורך בשום טיפול נוסף. אם הממצאים יהיו שונים (גרועים יותר) יהיה צורך בהמשך טיפול. אבל אנחנו אופטימיים. לא? רפואה שלמה.

31/05/2016 | 14:27 | מאת: חנה

תודה רבה על התשובה המהירה , אני מקווה לטוב תודה

מנהלי פורום האשה והרחם