לאחר ניתוח כריתת רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

17/10/2019 | 23:03 | מאת: רויטל

שלום, אני בת 57, צניחת רחם שטופל בניתוח כריתת רחם חצוצרות ושחלות והושם רשת כדי לשמור על שאר האיברים שלא יצנחו. הניתוח התקיים באמצע אוגוסט 2019. בשבוע האחרון אני סובלת מבריחת שתן בלתי נשלט במהלך הליכה. בזמן השירותים לא מתרוקנת בקצב רגיל ( איטי למדי). ניסיתי לעצור את השתן בשירותים וזה לא נשלט ואני משתינה בלא שליטה. חשוב לי לציין שהייתי בביקורת לאחר הניתוח והרופא קבע לאחר בדיקה שהניתוח נחל הצלחה ואין שום בעיה. כמו כן, הקפדתי לא להרים דברים כבדים מעל 5 קילו על פי ההנחיות שקיבלתי. אשמח להסבר האם זה קשור לניתוח לא מוצלח? למה אני סובלת מזה? האם זה אמור לחלוף לבד? קבעתי תור לפרופסור שניתח אותי אבל זה מאוד רחוק ואשמח אם תוכל לפרט לי בנתיים.

שלום רויטל, איני יכול לענות על שאלתך מבלי לראות את דוח הניתוח ו/או לבדוק אותך. האם היו תלונות דליפת שתן גם לפני הניתוח? האם בוצעה בדיקת אורודינמיקה לפני הניתוח? מה השם המדויק של הניתוח שבוצע כפי שמופיע בדוח הניתוח. אם תהיי מעונינת אשמח ליעץ לך באופן רציני יותר אם תרבעי תור לבדיקה אצלי במרפאת איה מדיקל 037646930. רפואה שלמה וסופ״ש משובח.

מנהלי פורום האשה והרחם