כאב באזור המשפעה הימנית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/07/2019 | 22:09 | מאת: מרינה

שלום מלפני כחודש אני סובלת מכאב באזור בטן תחתונה מפשעה ימנית. עשיתי אולטראסאונד בטן עליונה וגם גינקולגי ושניהם יצאו תקינים. בבדיקת תרבית שתן עלה שיש זיהום הרופא נתני לי תרופת זינט וחאחר כשבועים עשיתי שוב בדיקה ויצאה תקינה. הכאב המשיך ובעקבות זאת פניתי לרוךא נשים אשר דרך מישוש הבטן חשד כי מדובר בבקע. הפנה אותי לכירוג , הכירוג בדק וחא ראה בליטה או משהו שלח אותי לאולטראסאונד דופן בטן ואז אני מחכה לתוצאה. יש לציין שעם הכאב של המשפעה הימנית והבטן התחתונה יש לי תחושה של לחץ ובטן נפוחה יותר בצד הימיני ושלפוחית לא מתרוקנת עם שתן עם ריח רע. האם יכול להיות שיש לי דלקת בשתן ? או האם הבקע הוא זה שגורם ללחץ בשלפוחית ולאי התרקנות. סליחה שזה ארוך פשוט אני לא מרגישה טוב ומנסה להבין מה יש לי..

מרינה שלום, ייתכן בהחלט ומדובר בבקע ועלייך להמתין לתוצאות הבדיקה. עם זאת, זיהום בדרכי השתן ניתן לשלול בקלות באמצעות תרבית שתן. לא ציינת אם יש לך גם שינויים במערכת העיכול. אם כן, כדאי לערב גם גסטרואנטרולוג. רפואה שלמה.

20/07/2019 | 13:13 | מאת: מרינה

לא מרגישבה שינויים במערכת העיכול אם כי לעיתים רחוקות מרגישה בחעלה אבל לא באופן מתמיד וחא כלכך משמעותי. תודה על המענה .

20/07/2019 | 13:49 | מאת: מרינה

שכחתי לציין שיש לי גם צמרמורת .

מנהלי פורום האשה והרחם