כאבים בנרתיק ובפות, פטריות וגינאליות ועוד...

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

24/03/2019 | 13:06 | מאת: יעל

היי ד"ר, הרבה זמן יש לי פטריות שבאות והולכות, כאבים בנרתיק, הפרשות וריח רע. בנוסף, יש לי גם כאבים במותן/אגן שמאל ובגב מצד שמאל למטה. יש לי כאבים והרגשת לחץ בבטן התחתונה ומחזור לא סדיר. לעתים יש גם מין ג'ולה שגדלה על השפה הפנימית של הפות אבל היא נעלמת אחרי כמה ימים. (היה חשד לאנודמטריוזיס בגלל חלק מהתופעות +כאבים בקיום יחסי מין, אבל אין ממש תשובה וודאית) בגלל הפטריות בנרתיק שהולכות וחוזרות הרופא שלח אותי למשטח נרתיק ומצא Trichosporon inkin פתוגני בשערות הערווה. אמר שזה מעיד על מערכת חיסון חלשה ושלח לבדיקת איידס. אין לי איידס, ואחרי טיפול של נרות וכדורים ואז שוב כדורים - עדיין שורף לי מאד. יש קשר בין כל הסימנים? מה זה יכול להיות? יש לך המלצה על רופא שמתמחה בכל הדברים האלה? כבר הייתי אצל מיליון רופאי נשים ובגלל שיש כל כך הרבה דברים, שום דבר לא ממש נפתר וגם לא לוקחים אותי יותר מדי ברצינות. אני בלחץ אחרי שקראתי כתבות על דברים דומים שנגמרו בסרטן ונמאס לי לסבול כבר:( תודה מראש!

שלום יעל, איני יודע באיזו קופת חולים את, אבל בכל קופה יש מרפאה ייעודית לזיהומי הנרתיק וזכותך לבקש הפנייה למרפאה זאת. לחילופין, אם אינך מצליחה למצוא מקום כזה - אני מזמין אותך להתקשר לאיה מדיקל 03-7646930 ולהזמין תור לד"ר יואב ברוך לביצוע וולווסקופיה בדיקות מעמיקות יותר שיוכלו לכוון לטיפול יעיל יותר. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם