אנדומטריזיס ? אבחנה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

17/03/2019 | 10:45 | מאת: רונית

שלום . בת ארבעים עם קרוהן ברמיסיה הריון ראשון היה הטיפולי הפריה ולא הצליח טיפולים נוספים. רופא נשים אמר לי שיש לי כנראה אנדומטריזיס שכנראה מונע הריון. קראתי על הסימפטומים לא זכור לי שהיה לי....למרות שנקלטתי ויש לי בת ייתכן ועכשיו זה הופיע? מה הטיפול? האם חוץ מהדירה גנקולוגית ישדרך נוספת לאבחן ..חשוב לי לציין שלא מזמן עשיתי קולונוסקופיה וmri לביקורת של קרוהן. במידה והיה היו רואים בבדיקות האלו אנדומטריזיס? מה האבחון והטיפול המומלץ ביותר ? חשוב לי לציין שאני מקבלת אימורן ויטמינים לקרוהן . תודה רבה תגובה שיתוף

שלום רב, אנדומטריוזיס הוא תחום רחב ולא ניתן לפרוש כאן את התשובות על כל שאלותייך. רק אומר שצריך רופא שמתמחה במחלה. אני ממליץ לפנות לד״ר רן קידר במרפאת איה מדיקל 037646930. בהצלחה

מנהלי פורום האשה והרחם