דלקות חוזרות בדרכי השתן עם דימום

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/03/2019 | 16:03 | מאת: ליד

שלום, תמיד לאחר קיום יחסים מתעוררת דלקת בדרכי השתן. קיום מתרחש בתדירות מאוד נמוכה (פעם בשבוע/שבועיים)+משתמשים בחומר סיכה+שומרים על היגיינה אישית. סימפטומים של דלקת: צורך חזק ועקבי לתת שתן גם כשאין שתן תחושת צריבה נוראית בעת מתן שתן דליפה תמידית של שתן במנות קטנות נוכחות דם (בכמות קטנה) בנוסף אני סובלת כבר שנים מכאבי גב תחתון (לא יודעת אם זה קשור) דלקת נמשכת כבר שבועיים, היה חום 37 (בד"כ אצלי חום 35) שתיתי מיץ חמוציות, די מאנוז, מים, מרחתי אגיסטן. אפילו מרק עוף לא עזר (רק הוריד את החום). האם ישנו פתרון לבעיה החוזרת הזו (חוץ מלא לקיים יחסים)? האם ישנם פתרונות ידידותיים למשתמש (עוברת טיפולי פוריות)? תודה.

שלום רב, אני ממליץ בראש ובראשונה לבצע בדיקת תרבית שתן כדי לוודא שאכן יש זיהום בדרכי השתן. אם כן - הטיפול הוא אנטיביוטיקה מונעת (יש סוגים שניתן ליטול בטיפולי פריון ללא חשש). רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם