ציסטה בשחלה הימנית מיון

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/08/2018 | 18:11 | מאת: שני

היי לפני יומיים הרגשתי כאבים עזים בבטן התחתונה בצד ימין הלכתי למיון עשיתי ct בטן וגילו שם ציסטה בגודל 2.5 ס''מ בשחלה הימנית. אמרו לי שהכאב יחלוף ולא רשמו לי שום תרופה. הכאב לא עובר אני ממש סובלת מכאבים האם ללכת למיון שוב? יש סכנה עם ציסטה בשחלה? תודה מראש.

שלום רב, ציסטה שחלתית קטנה כמו שלך נפוצה מאד. עם זאת, במידה שהכאב לא חולף יש חשש לשיזור השחלה (פיתול/סיבוב) וזהו מצב שיש לטפל בו בדחיפות. מציע שתפני שוב לרופא שלך או למוקד פניות דחופות/מיון (לפי עוצמת התלונות). רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם