בקשר לרירית מעובה ופוליפ גדול ברחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/12/2017 | 01:42 | מאת: כהן רוחמה

אני בת 49 וגילו לאחרונה באולטרסאונד שיש לי פוליפ גדול ברחם ורירית מעובה אמרו לי כדי לבדוק את הרחם עלי לעבור בדיקה רציתי לדעת אם אפשר לעבור בדיקה ברחם עקב הפוליפ הגדול ברחם לא בהרדמה מלאה אלא בהרדמה חלקית כי אני חוששת ויש לי גם מחלות רקע נוספות כמו למשל פרולקטין גבוה, מחלת סכרת , כבד שומני , לחץ דם גבוה, כוסטרול ועוד. מרוחמה כהן מחיפ

רוחמה שלום, אם מדובר בפוליפ גדול כהגדרתך עלולה להיות בעיה בהסרתו בהרדמה מקומית או חלקית. לאור מצבך הבריאותי רצוי להתייעץ עם מרדים לפני הניתוח להחלטה על סוג ההרדמה. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם