בדיקת תרבית שתן זיהומיים בנרתיק

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/09/2017 | 04:59 | מאת: G

הבנתי שיש תרבית שתן שבה בודקים דברים כללים אבל אני רוצה לבדוק אם קיימים חיידקים או זיהומים בנרתיק האם אני צריכה להסביר לרופא שזה מה שאני צריכה או שהחיידקים מתגלים בכל זאת? ורופא משפחה יכול לתת הפנייה לזה?

שלום רב, בדיקת תרבית נרתיקית היא פשוטה מאד ונעשית בעזרת אותו מטוש (מקלון) בו מבוצעת בדיקת תרבית גרון. יש כמובן גם בדיקות מורכבות יותר המומלצות בהתאם לתלונות או לממצאי הבדיקה. רופא הנשים שלך אמור לדעת מה להמליץ. רפואה שלמה ושנה טובה.

מנהלי פורום האשה והרחם