כאבים קשים בזמן יחסים אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

25/12/2016 | 01:42 | מאת: אני

שלום ד"ר אני בת 25 נוטלת גלולות יסמין חצי שנה..לאחרונה התחילו להיות כאבים ותחושת צריבה ושריפה ויובש בזמן יחסי מין ולאחריו..פעם היינו מקיימים 3 פעמים ביום והיום אפילו אחד אני לא יכולה מרוב שזה כואב. הלכתי לבדיקה וגילו שיש פטרייה קיבלתי טיפול של כדורים ומשחה פנימית לאחר שבוע עשיתי בדיקת מעבדה ונכתב בתוצאות פלורה רגילה שזה אומר שהטיפול עזר וכבר אין פטרייה. אז עכשיו אני לא יודעת למה זה ממשיך לצרוב כל כך אפילו יותר ממה שהיה. אם זה לא פטרייה מה זה יכול להיות? אשמח לעזרה

שלום לך, כמובן שללא בדיקה קשה מאד לענות על שאלתך. עם זאת, נשים צעירות רבות מתחילות לחוות תחושות כמו שלך לאחר תחילת שימוש בגלולות. הסיבה לכך נעוצה בשינוי אופי ההפרשות הנרתיקיות בהשפעת הורמוני הגלולות. אני מציע לשם הנסיון להפסיק שימוש בגלולות ל-2-3 חודשים ולהשוות את התחושות. ברור מאליו שיש מקום לשלילת זיהום נרתיקי או וסטיבוליטיס. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם