שינה אצל תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

15/02/2014 | 23:55 | מאת: הודיה תורג'מן

שלום רב. בין השעות 10-11 בלילה זה שעת השינה של הילדה אחרי מנה של 180 עם דייסה. משכיבה אותה במיטה והיא נרדמת לבד ללילה שלם. אבל במשך הלילה היא מתעוררת כל שעה כמעט בבכי. אני שמה לה מוצץ והיא חוזרת לישון כך שוב ושוב. האם זה נורמלי, והאם יש פיתרון או סיבה לזה? אשמח לעזרה ,תודה.

22/02/2014 | 21:15 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום הודיה, הפרעות שינה בתינוקות וילדים צעירים עשויות לנבוע מסיבות שונות. בקיעת שיניים, כאבי בטן או אוזניים יכולים להפריע לשינה הרציפה אך גם מצבים ברורים פחות כמו חולשה אנרגטית או חום פנימי. אם לא נמצאה סיבה ברורה להתעוררויות, אני ממליצה שתפנו לאבחון וטיפול אצל רופא / מטפל מומחה בטיפול בתינוקות ובילדים. רפואה סינית, הומיאופתיה, טיפול מגע כמו שיאצו או רפלקסולוגיה, כל אלו יכולים לסייע בפתרון הבעיה. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער