תרופה הומאופטית לאימפולסיביות והיפראקטיביות לילדה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

03/06/2012 | 20:30 | מאת: גלית

שלום לכם, ביתי בת ה-7 עברה הרבה מאוד טיפולים, אבחונים ובדיקות בכדי למצוא את הסיבה להתנהגותה השלילית ולקשיים הרגשיים שהיא מגלה (יותר ממחצית חייה היא מטופלת: תראפיה, CBT, עו"ס), יודגש כי אין לה לקות למידה, אך יש בעיה חברתית קשה ביותר. הייתה אבחנה ע"י נוירולוג ומבחן טובה של ADHA+ODD, אולם ריטלין וקונסרטה לא סייעו, לאחר מבחן מוקסו נשללה האבחנה הראשונית, והוחלט שהיא עם אימפולסיביות והיפראקטיביות (נשלל ADHD). כמה מטפלים הומאופטים שהיינו לא סייעו. קראתי את כתבתו של ד"ר מוטי לוי והמלצותיו לתרופות במקרה של התופעות הר"מ. אני ממש אובדת עצות, וחשה שאני מאבדת את הילדה, וטובי המומחים לא מצליחים לאבחן במדויק את מקור הבעיה. כעת אני מנסה לבדוק על אבחון פסיכודיאגנוסטי, אולי שם אמצא "קצה חוט". בינתיים, בכדי מעט להרגיע את הילדה, ולתת לה איזשהו מענה זמני טרם טיפול רגשי/פסיכולוגי האם ניתן לרכוש את התרופות ההומאופטיות ללא מרשם? במידה וזיהיתי שכמה תרופות מתאימות לה, האם ניתן לשלב כמה תרופות יחדיו? ממש אובדת עצות, ולא יודעת מה נכון ומה לא נכון בשפע הטיפולים הקיימים. אשמח לתשובתכם בהקדם.

גלית שלום, ליבי איתך בקושי למצוא תשובות ברורות, לעיתים, פשוט אין תשובה אחת טובה. אם את מוצאת משהו שמסייע תמשיכי איתו ותמצי אותו עד תום. לגבי תרופות הומיאופתיות, יש מספר רב של תרופות שניתן לקנות ללא מרשם, לא מומלץ לערבב כמה תרופות ביחד כי אז לא ניתן לדעת איזו תרופה עושה מה וגם זה יכול לגרום לעודף מינון מתמצית מסויימת, אני מתנצל על העיכוב בתשובה, אשמח לסייע לך יותר, את מוזמנת לפנות אלי בטלפון או במייל, בהצלחה, אסף מור 0522546880 www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער