עצירות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

20/04/2012 | 07:07 | מאת: שרית

מבקשת עזרה...הבן שלי בן שנתיים, סובל מעצירות קשה כבר כמה חודשים, נתתי לו שמן פראפין שגורם לן לשלשולים (מינון של חצי כפית) וכוויות בטוסיק, גם פגלקס לא עוזר (לא רוצה לשתות). לא אוהב לאכול, רזה מאוד ובכלל מאוד עקשן. (משקל 10.8ק"ג) נראה כי לא אוכל בעיקר כי כואבת לו הבטן. או שאין לו תיאבון בגלל העצירו....אודה לתשובתכם המהירה שרית

שרית שלום, צריך לעזור לבנך בשני שלבים, הראשון- לצאת ממעגל הרשע של עצירות - כאב- הימנעות ממתן צואה - התייבשות של הצואה- כאב ביציאה- הימנעות ממתן צואה וכן הלאה, ולכן צריך לטפל מיידית בעצירות ולשחרר את העומס בבטן, שמן פרפין לא אמור לעשות כוויות בטוסיק אבל את יכולה לנסות מיץ של שזיפים, קונים שזיפים מיובשים אורגניים ומשרים אותם במים חמים ללילה ואז שותים את המים. אפשר לנסות גם להשרות זרעי פשתן במים ללילה ולשתות רק את המים. בשלב השני- צריך לטפל ביובש ובחולשה של מערכת העיכול שגורמת לעצירות וזאת ע"י טיפול מניעתי, תזונה מסודרת ותמציות צמחים או תמציות הומאיופתיות. לשם כך אני ממליץ לפנות למטפל מוסמך בטיפול בילדים שיתאים לך טיפול נכון. אשמח לסייע לך למצוא מטפל באיזור מגורייך, את מוזמנת לפנות אלי. בברכה, אסף מור 052-2546880 www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער