דלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

18/04/2012 | 12:20 | מאת: זיו

שלום אני בן 22, לפני שבועיים הייתי אצל אורולוג שמצא אצלי דלקת ערמונית, לאחר תלונות של שריפה בשתן, זרם שתן חלש והליכה מרובה לשירותים, יש לציין שלא קיימתי יחסי מין בתקופה האחרונה ולא קיבלתי חבלה, לכן אין לי מושג מאיפה הגיעה הדלקת. ניסיתי אנטיביוטיקה שהוא רשם לי וזה לא עזר. שאלתי היא האם שיטת אייפק יכולה לסייע בריפוי הדלקת? (ידוע שלרפואה הרגילה אין טיפול חוץ מאנטיביוטיקה שרוב הפעמים לא עוזרת)

זיו שלום, ראשית לכל לא ברור לי האם סיימת את נטילת כל כמות האנטיביוטיקה שנירשמה לך,והאם חזרת לרופא המטפל לאחר שלדבריך היא לא עזרה. מן הראוי היה לחזור אליו ולברר מדוע היא לא פתרה את הבעיה שתיארת בפנייתך. תהייתך לגבי המקור לדלקת,היא תהייה מצויינת אשר מספר התשובות לה - יהיה בערך כמספר המשיבים.. מנסיונינו,ומבלי להיכנס לפירוט מעמיק ונירחב,בשיטת אייפק ניתן לעבוד על חיזוק המערכת החיסונית,על נושא הרגישות לחיידקים,ובהחלט ניתן לבדוק האם יש כאן גם ענין רגשי כלשהו שתורם לכך. ככל שתבחר בכך תוכל להיכנס לאתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל" בכתובת www.amutat-ipec.co.il, ולבחור לך מטפל באיזור מגוריך. לאחר פגישת איבחון ותישאול,מסודרת יוכל המטפל להשיבך תשובות ממוקדות יותר. ככל שיעלה בכך הצורך תוכל לשוב ולפנות לפורום,או בכל דרך שתיבחר, לקבלת הבהרות או פרטים נוספים. אני מאחל לך בריאות מצויינת והחלמה מהירה ושלמה. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק