טיקים

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

01/11/2008 | 21:57 | מאת: מארק

שלום רב. כיום אני בן 16.9 ולפני שנה וחצי-שנתיים התחילו אצלי טיקים . הטיקים שלי היו בידיים ובגפיים בתזוזות בלתי רצוניות . מתחילת הופעת הטיקים ועד לסיומן בערך עברו מס' חודשים ומאז הטיקים פחתו אך עד היום יש ימים פעם ב.. שיש לי אולי טיק פה ושם שלא מפריעים כלל. הבעיה החלה אתמול ונמשכה להיום אני מרגיש שהטיקים חזרו לי והפעם קצת שונים כלומר תזוזות בלתי רצוניות ברגליים בידיים אך גם בפנים אני מרגיש טיקים אני יציין שלא מצמוצים של ממש ולא עיוות פנים אבל שרירים קופצים באף למשל בסנטר מצמוץ מהיר פעם ב.. וכך הלאה. אני קצת מודאג מעצם העובדה שהטיקים חזרו ואני לפעמים נסחף לתסמונת טורט למרות שאף פעם באמת לא יצא לי קולות מהפה . תוכל בבקשה להביע את דעתך בנושא שלי ולהסביר לי אם יש קשר כלשהו לתסמונת טורט? תודה רבה.

08/11/2008 | 20:33 | מאת: עדי שאנן

אנא הפנה את שאלתך לפורומים בנושי נוירולוגיה או טורט. בהצלחה, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק