מערכת חיסונית

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

14/01/2007 | 22:55 | מאת: שחף

שלום! ברצוני להתייעץ , לפני כחודש חליתי בדלקת גרון(סטרפטוקוק) , כמובן לאחר תשובת משטח נתנו לי אנטיביוטיקה מסוג רפפן מגה 1000 מ"ג פעמיים ליום למשך 10 ימים חל שיפור אבל כשלושה ימים לאחר סיום התרופה התופעה חזרה ולאחר משטח שוב התגלה סטרפטוקוק והפעם קיבלתי אוגמנטין למשך 10 ימים כי נוספו עוד תופעות מלבד גרון , נזלת,חום גבוה שיעול כאבים בפנים ובריאות... אני סובלת מאנמיה תורשתית(תלסמיה מינור) ואני מרגישה שהמערכת החיסונית שלי חלשה מאוד ובמיוחד בעונה זו , כל דבר קטן שנמצא לידי אני נדבקת ממנו,אני רוצה להתיעץ אם טיפול זה ב ipec מתאים לי?

16/01/2007 | 20:47 | מאת: ליאור טל

שחף שלום, טיפול אייפק יעיל ביותר בחיזוק המערכת החיסונית כיוון שבעזרת מבחן השרירים ניתן לברר ולמפות את כל הגורמים להפרעה בתפקוד ולהתשה של מערכת זו. בין הגורמים יכולים להיות אלרגיות, חוסרים תזונתיים, מחלות רקע אחרות, גורמים רגשיים ועוד. לאחר האבחון הראשוני יוצע תהליך טיפולי בהתאם לממצאים. מאחל לך בריאות וחוסן, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק