ecoli עמיד בשתן יש טיפול ?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

22/11/2018 | 09:03 | מאת: דוד תמר

דלקות שתן חוזרות . בבדיקות שתן חוזרות לאחר שהסימנים והתחושות לדלקת חולפות עדין יש בכל בדיקה המצאות של חיידקי אי קולי בכמות גדולה .

ערב טוב, תודה על הפניה לפורום- טיפול בשיטת אייפק. ובכן, למיטב הבנתי במקרים כאלה נהוג לקבל טיפול רפואי לתקופה מתאימה קל וחומר במקרה של זיהומים חוזרים. ככל שהזיהומים חוזרים, למיטב הבנתי נהוג לתת טיפול מונע במינון שניקבע על ידי הרופא- למניעת חזרתם כאמור. מתוך כך -ראשית לכל ומעל הכל יש להמשיך ולהיות במעקב ובטיפול אצל הרופא. ובהקשר לתלונה מהיבט טיפולי אייפק, ובכן: אנחנו מכירים את התופעה של רגישויות לחיידקים ומקרה זה הינו דוגמא קלאסית לכך. יש לנו נסיון טוב בטיפול בשיטת אייפק ברגישויות כדוגמת זו. יש למצב שתיארת הרבה מאד אפשרויות, למשל- קיום רגישות לחיידק. קיום רגישות לאנטיביטיקה. צורך חיזוק המערכת החיסונית. ועוד ועוד ועוד... ככל שברצונך לעבור איבחון וטיפול בשיטה, ניתן למצא מטפל/ת אייפק מוסמך/כת / מומחה/ית ובעל/ת נסיון, באיזור מגוריך ולתאם פגישת איבחון שבסיומה, ניתן יהיה בסבירות גבוהה יותר לנטר את המצב ואפשרויות הטיפול. שתהיה בריאות מצויינת ושבוע נפלא אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק