שיטת טיפול יעילה לדיכאון-cbt

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

02/11/2018 | 10:28 | מאת: גלי

שלום הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין שיטת אייפק לבין שיטות אחרות כמו טיפול ביואורגונומי ואיזו מהשיטות יעילה יותר לטיפול בדיכאון מהם השיטות האנרגטיות אשמח לתשובה תודה רבה בברכה, גלי

שלום גלי, תודה רבה על פנייתך לפורום- טיפול בשיטת האייפק. שאלת שאלה מורכבת ואשתדל לענות לך בפשטות ובבהירות כמיטב יכולתי. לפני הכל, חשוב שתעברי איבחון מסודר ומקצועי דרך קופת החולים שלך. חשוב מאד שתהיי מלווה על ידי רופא/ת המשפחה שלך. ישנם סוגי דיכאון בדרגות שונות. בהתאם לכך יש לבחור את הטיפול המתאים. בשיטת אייפק אפשר בהחלט לעזור בחלק מהמקרים. בשיטת אייפק ניתן לפתור רבים מהטריגרים. אינני מומחה בשיטת ביואורגונומי ואין זה הפורום העוסק בשיטה זו. כדי שניתן יהיה להעריך את אפשרויות הטיפול בך באמצעות שיטת אייפק, תוכלי לפנות למטפל/ת מוסמך/כת /מומחה/ית באיזור מגורייך ולתאם פגישה , לשם כך. תוכלי לבחור לעשות מס' טיפולים ולקבל החלטה ביחד עם המטפל לגבי ההמשך. אני מאחל לך בריאות מצויינת והחלמה שלמה ומהירה. כל טוב אבישי מגל מטפל מומחה בשיטת אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק