רפואה משלימה וטיפול קונבנציונלי

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

21/08/2006 | 14:24 | מאת: חנית

שלום אני סובלת מעל 4 שנים מדיכאון קשה נסיון התאבדות ומחשבות אובדניות קשות מאד מטופלת בכדורים (רפואה קונבנציונלית) ללא שינוי ובחודשים האחרונים עם החמרה ניסינו כל מיני כדורים במינונים שונים וכיום אני עם מינון גבוה מאד וללא שיפור בשל כך הוחלט על אישפוז וטיפול בחשמל הכניסה לאישפוז ניקבעה לתחילת השבוע הקרוב אתמול בעלי לקח אותי למשהי שעוסקת ברפואה משלימה לדבריה הבדיקות דם שלי על הפנים (ידעתי את זה כבר לבד) ואם אני אקח את כל התוספים שהיא נתנה לי אני יתחיל לראות שינוי ואף להבריא לטענתה אם הגוף בריא גם הנפש בריאה וזה חייב לעבור יש לי כמה שאלות: האם אני סתם שורפת את הזמן ובסוף אגיע בכל אופן לאישפוז האם אכן יש סיכוי להבריא מדיכאון קשה ע"י הרפואה המשלימה פנינו למספר רופאים ללא שום אינטרס כלשהו וכולם אמרו שהטיפול בחשמל הוא מה שיוציא אותי מהדיכאון האם אכן יש סיכוי שהאלטרנטיבית תעזוריש לי תחושה שזו סתם אשליה... אני רוצה לציין שהטיפול שהיא נתנה לי זה תמצית פרחי באך שהיא רקחה עבורי וכן אומגה 3- פישתן וכן חלבון(סיינר-פרוטאין) וכלורופיל. אשמח לקבל את דעותיכם ועצותיכם הכנות כדי שלא אמשיך לחיות עם המצב הנורא הזה תודה רבה

23/08/2006 | 23:11 | מאת: ליאור טל

שלום חנית, אני רוצה לפתוח ולחזק את ידייך בחיפוש אחר פתרון לבעייתך וחושב שזהו הבסיס הטיפולי היסודי ביותר בכל מסע ותהליך ריפוי. מנסיוננו, ניתן לטפל ביעילות בדיכאון, בעזרת שיטת אייפק, כמו שניתן להסתייע גם בעזרת השיטות האחרות שציינת. במצבים מסויימים הטיפול הקונבנציונלי עוזר לייצוב המצב ומאפשר בכך המשך טיפול בעזרת הרפואה המשלימה ביעילות רבה יותר. אני מצטרף לתשובה שקיבלת מד"ר אורי קניג בפורום אייפק באתר סטארמד ומאחל לך את הסבלנות והנחישות הדרושים, בכל דרך שתבחרי להעזר בה. בברכה, ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק