יחס משפיל ומזלזל של רופא בחדר מיון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/09/2000 | 20:22 | מאת: ן זיוה

לכל מי שיכול לעזור לי אני מבקשת עזרא בשני נושאים בעיה ראשונה היא ביחס שקיבלתי היום בחדר מיון המקרה שהיה כך היה עברתי קיצור קיבה ונתקע לי אוכל בבטן לא יכולתי לנשום והיגתי לחדר מיון שם הרופא לא היה מעונין לשמוע אותנו כאשר כול בקשתנו היתה להזמין לנו גסטרו היות וכבר מינסיון קודם לצערינו עברנו פעמים קודמות לפעם הזאת אך היתעקשותם של הרופאים בחדר מיון גרמה לכך שהסבל היה גדול מאוד מכך שהתחילו את כל הבדיקות הרגילות וזה אומר עירוי דם בדיקות דם צילום בטן היות ולא ראו כלום צילום אים בריום וזה גרם ללחץ נוסף כתוצאה מהסתימה אך כלום לא הואיל(היגעתי בשעה 10.30) בשעה 15.30 החליטו לאשפז ונעמר לנו כי רק למחרת יהיה אפשר להוציא את מה שתקוע בבטן שאלה 1.מדוע לאשפז 2.מדוע רק בשעה16.10 הזמינו את גסטרו 3.מדוע לא היו מוכנים לשמוע את החולה 4.אל מי אפשר להתלונן בנושא זה מי הגוף המתאים 5.אני רוצה להוציא את הטבעת בשיטת הלפרוסקופיה באזור חיפה אשמח לקבל תשובה

10/09/2000 | 21:21 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום זיוה, צר לי לשמוע על התנסותך, אנני יכול לשפוט את מהלך העינין אך לכאורה את צודקת בבקשתך לראות רופא גסטרו, יתכן כי הרופא שבדק אותך חשב אחרת. כדי לפתור בעיה זו לדעתי עליך לפנות למחלקה כירורגית בבית חולים רמב"ם או כרמל ולבצע בדיקות במסגרת גסטרו על מנת להחליט אם יש מקום להוצאת הטבעת. ולא דרך מיון כמקרה דחוף. בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה