דלקת ודימום לאחר הקרנות סרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/02/2016 | 10:32 | מאת: דייויד

שלום רב, אבי בן 68 סיים בהצלחה לפני חמישה חודשים טיפול בהקרנות בשל סרטן הערמונית, בשבועיים האחרונים יציאות עם דמם רב, בדיקת סיגמואידוסקופיה העלתה כי מדובר בדלקת בלבד. נאמר על ידי הרופא כי יעבור לבד ולהגיע לבדיקת סיגמואידוסקופיה עוד שלושה שבועות שוב. בינתיים הדמם נמשך, האם אין טיפול? האם אין תרופות לדלקת או אכן אמור לעבור לבד? תודה מראש

03/03/2016 | 08:43 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך לאחר הקרנות לאזור הרירת פריכה ומדממת הדבר החשוב ביותר הוא ריכוך צואה . הקפדה על יציאות רכות . בנוסף אפשר להשתמש בקצף בשם corifoam

מנהל פורום כירורגיה