כאבים בקיבה לאחר בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/04/2020 | 19:10 | מאת: סיגי

סובלת מהשמנת יתר קיצונית ביותר עברתי 2 ניתוחים ש"כשלו" שרוול ומעקף נכון להיום במשקל קיצוני עם כאבי בטן בבטן העליונה מגיעה לריצפה מכאב , הרופאה טוענת שזה כלום , עברתי C.T בטן נמצאו כמה דברים וגם על זה הרופאה אמרה שהכל בסדר, בטן ימנית גדלה בהמון ונוטה ימינה מאוד ונופלת, על סף יאוש אשמח לעצה, מצ"ב את תמצית הבדיקה תודה

לצערי אינני יכך לאבחן במדיה מציע לפנות לגסטרואנטרולוג שיבדוק ובהתאם למה שהיה בניתוחים בריאות שלמה

מנהל פורום כירורגיה