כאבים בצלעות צד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/08/2017 | 16:27 | מאת: יאיר

שלום בן 29 בריא בד"כ חוץ מבעיה צווארית. יש לי מזה מס שבועות כאב בצד ימין,כאב לא חד. באיזור הצלעות למעלה ולמטה.באיזור השריר הרחב אציין שהתחלתי לפני חודשיים וחצי להתאמן מעבר לשחיה גם משקולות. הכאב הוא מידי פעם לא קבוע גם במנןחה של כמה ימים. אציין שלפני כמה חודשים עברתי דרך העבודה בדיקות מקיפות והיו תפקודי כבד גבוליים מה שהרופא משפחה אמר שזה תקין ובגרף. בנוסף לא מזמן בדק אותי רופא ואמר שאין כבד מוגדל על ידי נגיעה. אשמח להתייחסות

הפורום נועד להסברים ול בא במקום הערכה או בדיקה קלינית או חוות דעת שנייה. לא ניתן לבצע זאת ללא בדיקה והערה של בהדיקות לכן לצערי אינני יכל לתת הסבר לכאב בברכה

מנהל פורום כירורגיה