בקע לאחר לידה עם התאוששות מסימפיזיוליזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה

31/07/2017 | 13:39 | מאת: לילך

ד״ר שלום אני שלושה וחצי חודשים לאחר לידה. ביצעתי אתמול אולטראסאונד עקב גולה באזור מעל הטבור שהתבררה כבקע גולש קטן עם פתח כ1 מ״מ האם זה מצריך טיפול? המנעות מתרגילי בטן/פעילות גופנית או הרמת משאות? המשך מעקב? ללא קשר סובלת מאנדומטריוזיס קל ומתאוששת עדיין מסימפיזיוליזיס של ההיריון שהצריך כסא גלגלים. אשמח לתשובתך תודה לילך

התאור מתאים לבקע בטבור מציע שתגשי להבדק בין ההתוויות לטיפול ניתוחי - בקע שאינו חוזר או גורם לסימנים קליניים בברכה

01/08/2017 | 00:05 | מאת: לילך

תודה על תשובתך. האם להבדק ע"י גניקולוג או כירורג?

מנהל פורום כירורגיה