כמה עוד אפשר להיפגע!!!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/11/2006 | 22:01 | מאת: גבר השנה

שלום ד"ר רובינשטיין אני ממשיך בטיפול אצל מטפל גיי פרנדלי,אולי לאט לאט אמצא את התשובות אבל בינתיים אני ממשיך להיפגע מגברים,אפילו שאני נפגש איתם מתחת לביתי לסטוץ עלוב ישנם כאלה שמסרבים,מסתכלים במבט בוחן ואומרים לא מתאים לי או שבדיוק כרגע הם קיבלו טלפון דחוף. זה מתסכל וכואב נורא לאגו,לאחר שאני מקבל דחייה אני לא מפסיק לחשוב על זה שבועות וכמובן זה מוריד לי את הבטחון העצמי. איך אפשר לחיות בצורה כזאת? אז התרגלתי שלא כל כך מהר האביר על הסוס הלבן יגיע אבל גם הסקס הזמין לא תמיד הולך ואני מנסה לעשות חושבים עם עצמי מה לא טוב בי והאם אני לא מושך מספיק. האם להפסיק עם פגישות לא נעימות אלה ואיזה תחליף יש אם לא בצורה כזאת כמו שאמרת בעבר אנחנו עומדים למבחן לא נעים ברגע שאנחנו נפגשים פגישות עיוורות אבל כנראה שאין הרבה ברירה מפגשים אלה יותר נפוצים מאשר להידלק על מישהו במועדון או מקום חברתי. אולי אני חוזר על עצמי אבל עדיין זה מאוד כואב ואני לא מצליח למצוא קצת נחת ושקט ולהיות גאה בעצמי. אין לאף אחד תשובות פלא לתת לי, אני יודע אפילו הפסיכולוג מנסה אולי לגרום לי להשלים עם המצב של הבדידות. קשה לי ואין לי הרבה אופציות אני מרגיש שהפסיכולוג טוחן מים ומצבי מדרדר מיום ליום הערך העצמי שלי יורד ואני מתייסר. מה לעשות?

25/11/2006 | 09:04 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גבר השנה, אני שמח לשמוע שאתה בטיפול אצל פסיכולוג גיי-פרנדלי, שבוודאי מכיר אותך הרבה יותר טוב ממני. לא יהיה זה אתי וקולגיאלי מצידי לייעץ לך במקביל לטיפול שלך וזה גם עלול להפריע למהלך הטיפול שלך עצמו. אני מציע שתעלה את כל מה שמציק לך בטיפול האישי שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

25/11/2006 | 18:20 | מאת: מיכאל

שלום גבר השנה... מה אתה לוקח את זה כל-כך קשה? אז בן אדם או שניים לא רצו אותך השבוע...לא קרה כלום וזה לא אומר כלום. פשוט תמשיך הלאה. מה הביג דיל? הרי אמרת שיש לך סטוצים בהודעה הקודמת, אז שבוע הבא יבואו גברים אחרים שכן ירצו אותך, כלומר אין כאן בעיה מהותית, אלא כמה חוויות לא נעימות שקרו במקרה ביחד. בכלל, נראה לי מההודעות שלך כאן, שאתה משקיע המון אנרגיה עצמית באכזבה מה"אחר", ממה שהוא לא אתה, או אפשר לקרוא לזה- העולם. החברה לא בסדר,כי מדובר בתופעה חברתית, אנשים אחרים לא בסדר, כי הם לא רוצים אותך, וזאת במקום לבדוק את עצמך. אני לא מתכוון ללשפוט את עצמך כמו בספרים של קפקא, אלא לבדוק לעומק, מה אתה רוצה? מה גורם לך להיות מאושר? מי אתה באמת? לי זה נורא קשה לעבור תהליך כזה של בחינה עצמית, וגם אני נוטה לפעמים להיתלות בדברים חיצוניים, אבל אני חושב שמה שמהותי להרגשה הטובה שלנו הוא בראש ובראשונה עצמנו. הזולת הוא רק בונוס, לפעמים הוא גיהנום לפעמים גן עדן, אבל כשאנחנו מרגישים טוב עם עצמנו בלי תלות באחרים, אז האחרים מרגישים את זה ורוצים להיות בחברתנו, וכשאנחנו משדרים שאנחנו תלויים בזולת בשביל ההרגשה הטובה שלנו אז פחות רוצים להיות בחברתנו. ככה אני רואה את זה. כמובן שאני לא פסיכולוג או משהו כזה... בברכה מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים