נשים סטרייטית וגברים ממאדים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/11/2006 | 23:02 | מאת: איליה

שלום רב, רציתי לדעת אם יש ספר או תאוריה החוקרת נשים סטרייטיות שמתאהבות ומנהלות קשרים עם גברים הומוסקסואלים לפני יציאתם מהארון.

11/11/2006 | 03:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום איליה, קשה לדבר על תיאוריה סדורה החוקרת את התופעה, אך על התופעה ניתן לקרוא ברשימה הבאה: http://giditherapy.com/shrink-friendly/a27.html, בה גם יש הפניה לספר בנושא, אחד מיני רבים שנכתבו. אינני יודע אם נכתבו ספרים דווקא על קשרי ידידות בין נשים סטרייטיות והומואים שלא יצאו מהארון, אך על הקשר בין הומואים לנשים סטרייטיות נכתב הרבה, אם כי שוב, בצורה אפיזודית יותר. על קצה המזלג: מדובר בסוג של "סימביוזה" בריאה, שבה הגבר ההומוסקסואל יכול לחלוק את הפן הנשיי באישיותו עם אישה לכל דבר ואילו לאישה הסטרייטית יש הזדמנות לקבל את נקודת מבטו של גבר ללא מתח ועניין מיני, ידידויות מאוד עמוקות, אגב. הקלדת המילים Fag Hag בגוגל תניב חומר רב בנושא, אם כי כאמור, יותר אנקדוטי מאשר שיטתי-מחקרי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

11/11/2006 | 19:57 | מאת: איליה

תודה על התגובה המפורטת עם זאת הבעיה אליה התכוונתי שונה במקצת- מדובר בבחורה שמוצאת את עצמה נמשכת ומוצאת את עצמה במערכות יחסים רומנטיות עם גברים בעלי נטיה דו מינית או עם גברים שטרם יצאו מהארון. האם יש ספרים או מידע בנוגע למקור הבעיה או דרכים לפתור אותה/ ניתוח פסיכולוגי. בתודה רבה אודה להתייחסותך הנוספת.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים