דחוף!!! כנסו ותנו עצה... (פליז..)

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/11/2006 | 21:33 | מאת: מישהוא

היי אני בן 14 בכיתה ח'. אני מכיתה ה' נכנס לאתרי פרונו של גברים. אני לא יודע מה קורה איתי.. מכיתה ז' אני מסתכל על בנים מהשכבה שלי ו"בודק" את עברי המין שלהם. לפני כמה ימים המורה עשתה לנו הרצאה בכיתה על זהות מינית. והיא אמרה שהומו נולד הומו בגלל איזה הורמון שמופרש בזמן ההריון לעובר, ואצל הבנות היא יכולה לבחור עם היא לסבית או לא בגלל איזו שהיא התעללות מינית של גבר בה.. זה נכון??. ואיך אני יודע שאני הומו?. והעם אפשר להיחלם בזה??? (אשמח למידע נוסף..) אשמח לתגובות.. מישהוא

07/11/2006 | 08:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מישהוא, אני מבין את הפאניקה שאתה נמצא בה. כולנו חונכנו להיות סטרייטים והומוסקסואלים עדיין מהווים מושא ללעג, בעיקר בקרב שכבת בני גילך. ההסבר שנתנה היועצת אינו נכון, ועדיין נערכים מחקרים רבים בנושא, אך מה שברור הוא שלא ניתן לשנות את הנטייה המינית. אני ממליץ לך בחום להיעזר בגורם מקצועי שיסייע לך לחיות בשלום עם נטייתך המינית (מטפל גיי-פרנדלי) וכן למצוא לך מסגרת תמיכה, שבה לא תרגיש חריג כל כך (למשל, ארגון הנוער הגאה: http://www.igy.co.il/content/index.html). כתוב לנו מה קורה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

07/11/2006 | 17:18 | מאת: מיכאל

שלום אוי, כמה זה היה נורא בשבילי להיות בן 14...שנאתי כל רגע. כל התקופה של ההתבגרות זכורה לי כסיוט מתמשך. ללכת לבית ספר, הילדים בכתה, לרצות כל-כך כל-כך להיות שייך ולהיכשל בזה פעם אחר פעם ללא כל קשר למה שעשיתי או ניסיתי לעשות. אם כי במחשבה שנייה אולי לא ממש התאמצתי, כי הבנתי שבלאו הכי אין סיכוי. הייתי ילד חנון, שההסתדר בעיקר עם המורות, וגם זה לא תמיד. (נדמה לי שאז המילה שציינה את זה לא הייתה "חנון" אלא משהו אחר). לא להיות מוזמן למסיבות, או להיות מוזמן למסיבה לשבת בה לגמרי בצד לא להינות ורק להרגיש דחוי עוד יותר. וכל הזמן הזה אני בעצם הומו? רק שלא מוכן להכיר בזה? כי זה בעצם לא קיים מודחק. או קיים רק כקללה, כביטוי משפיל למכלול של היות דחוי ומנודה. כינוי גנאי של שאר הילדים בכיתה, שאני לא מקבל אותו. אמנם בכל זאת אני לא זוכר שהייתי לגמרי מבודד, איכשהוא הצלחתי ליצור קשרים חברתיים אבל מעטים. כשהייתי בן 14 לא היו עדיין מצעדי גאווה בארץ, או אם היו לא שמעתי עליהם. הומואים היו בגן העצמאות, בכתובות שבשירותים ציבוריים. או אצל איש אחד שהציע לי לאונן איתו בשירותים של התחנה מרכזית. לא הסכמתי וגם לא רציתי. מעניין מה הייתי כותב לעצמי כשהייתי בן 14. אני מרגיש כל-כך רחוק מהתקופה ההיא. טוב, אני אקא שוב פעם מה שכתבת ואראה אם יש לי מה להגיב. מיכאל ובעצם אני צריך לכתוב עצה למישהוא, ולא סתם להשתפך או לנצל את הפורום כתחליף ל

07/11/2006 | 17:24 | מאת: מיכאל

הי מישהוא... שאלה 1': איך אני יודע אם אני הומו? הומו זה מישהו שנמשך מינית ורגשית רק לבנים. עושה רושם שאתה נמשך בעיקר לגברים, האם אתה נמשך גם לבנות? קצת? בכלל לא? אם אתה נמשך גם לבנות אז אתה כנראה בי-סקסואל, שזה מישהו שנמשך גם לבנים וגם לבנות. אם אתה נמשך רק לבנים אז אתה הומו. קשה לי להאמין שאתה סטרייט, כי אתה נמשך לבנים, וסטרייטים כמעט ולא נמשכים לבנים. שאלה 2': האם אפשר להילחם בזה? אני אענה לך בשאלה: למה אתה רוצה להילחם בזה? בברכה מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים