איב מין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/10/2006 | 20:36 | מאת: same6

אני אדם בן 48 עם איבר מין קטן. אחרי שבר דחוס בעמוד שדרה בl1 אני לא יכול לקיים יחסי מין עם אישתי מזה מנסה כל הזמן להתרחק מהבית ואם אני נתקל עם בחורה אני מנסה כל הזמן ללקק לה כפות רגלייה וללקק לה את כל הגוף ומנסה כל פעם אם אני לא לוקח כדור סיאליס ןהתחמק בלקוקים אבקשכם לעזורי כי זה נותן לי שאני יחפש גברים למצוץ להם

03/11/2006 | 15:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום same6, אני מצטער מאוד לקרוא על קשייך בתפקוד המיני, אך נראה לי שאתה מבלבל בין שני נושאים נפרדים: היעדר הזיקפה ומשיכתך למין אוראלי עם גברים. ישנם גברים סטרייטים רבים הסובלים מאין-אונות והם נעזרים בפתרונות תרופתיים ואחרים כדי לקיים יחסי מין עם נשים. פתרונות כאלה תוכל למצוא אצל אורולוגים וסקסולוגים. משיכתך למין אוראלי עם גברים פרצה אולי על רקע הקושי להגיע לזיקפה, אך לא בגלל קושי זה. אני מאמין שהיא הייתה פורצת בכל מקרה בנסיבות כאלו או אחרות ולכן הייתי ממליץ לך לפנות למטפל גיי-פרנדלי שיעזור לך להפריד בין שתי הסוגיות ולפתרן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים