מתלבטת ביותר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/10/2006 | 21:28 | מאת: נעה המתלבטת

טוב..זה מזה מורכב..עד גיל 14.5 15 אהבתי בנים ונמשכתי לבנים ...למרות שבין הגילאים 12 ל-14 קימתי יחסי מין עם ילדה אחת שקטנה ממני הכמה שנים כאילו לא ממש יחסי מין התנסות כזו. בגיל 15 היתה לי התאהבות בבת שנמשכה חצי שנה.. מאז אני חושבת על בנות מסתכלת על בנות וכשאני מאוננת אני חושבת על בנות קיצר רק בנות ...אבל יש איזה בן שאני דלוקה עליו ו..ממש דלוקה עליו. היום אני בת 16 אני לא יודעת מה אני בכלל וההורים שלי לא יקבלו את זה בחיים....מה עצתך?

27/10/2006 | 13:52 | מאת: טלי

נעה אני הייתי במצב דומה , אפשר לומר כמעט כמוך או שיש , או שאין אני בת 18 לסבית וטווב לי , בגיל 15 גיליתי שאני לסבית פעם ראשונה התחברתי עם חברה בקיבוץ גילינו שכיף לנו יחד היום אנחנו כמעט 3 שנים יחד ללא שום בושה .

03/11/2006 | 11:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נועה, בגילך הצעיר את ממש לא צריכה לקבל כל החלטות באשר לזהותך המינית ואת יכולה לנצל את משיכתך לבנות ולבחור המדליק כדי לעשות ניסויים ולבדוק את עצמך, בשלב זה מבלי לחשוב מה ההשלכות לעתיד. זהו עניין שיבשיל בינך לבין עצמך, כרגע אין צורך לשתף את ההורים אם כך את מרגישה לגבי עמדתם ובבוא הזמן, כשתתגבש זהותך המינית ותהיי אדם בוגר לכל דבר, תגיע גם השעה לבדוק האם וכיצד כדאי לצאת מן הארון ובפני מי. עם זאת, אני מבין את הצורך בשיתוף ההורים ומציע לך לשתף בלבטייך איש מקצוע גיי-פרנדלי. כלפי הורייך את יכולה להציג את סיבת הפנייה כמצב רוח מדוכדך, שיש לרבים, גם בלי לבטים בזהות המינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים