האם זאת סיבה לברוח?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/09/2006 | 02:24 | מאת: צל של גבר

שלום ד"ר רובינשטיין אני כרגע מברר אופציות לטיפול ותודה רבה לך על העזרה עד כה. ישבתי עם ידידות טובות שלי וניסיתי לבדוק מה הסיבה שגברים בורחים ממני אחרי פעם אחת,אני הרי לא מכוער נראה טוב מאוד בעל אישיות מקסימה ועלינו על בעיה שלדעתי היא הכי הגיונית. מהרגע שאני נפגש עם גבר אני בלחץ למצוא חן בעיניו ואני ממש לא טבעי הבן אדם כנראה מרגיש את האובססיה והרצון העז בכוח לקשר ,לא משנה לי אם הוא מוצא חן בעיניי או לא מוצא חן בעיניי העיקר שירצה אותי ואני אחר כך יחליט אם זה מתאים לי או לא. ואני חונק...... "אני מחפש קשר מחייב" "קשר קבוע" "אני אוהב שמתקשרים אלי" "אני מאוד מעוניין להישאר בקשר איתך"(למרות שהאדם לא הכי מוצא חן בעיניי העיקר שהוא לא יזרוק אותי וארגיש מושפל ,אלה כל המשפטים שאמרתי בפגישות. אני עושה את כל הטעויות האפשריות וזה מפחיד חונק ואני מבין למה גברים בורחים. לאחרון אפילו הבאתי פרח בפגישה ראשונה. הבנות אמרו לי ,גבר שנמס ומתמסר כל כך בקלות אני לא אחזור אליו בחיים ואני כנראה הגבר הנמס המתמסר...... לדעתי אסור לי להראות התלהבות, להיות טבעי, לא להגיד משפטים מפוצצים שמרגישים חנק והתחייבות.... ולא להביא פרח בפגישה ראשונה:) כי זה נותן לגבר את הקרדיט לשחק בי ככל העולה על רוחו ,כי אני התמסרתי לו. איך אתה מציע לפתור את האובססיביות הזאת?

12/09/2006 | 10:44 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום צל של גבר, האובססיביות שאתה מתאר, כמו גם הנכונות המוגזמת להתפשר והדרך שבה אתה מציע את עצמך לזולת (עפ"י תיאוריך) - כל אלה מעידים על דימוי עצמי נמוך ועקב כך צורך עצום לחיזוקים מהזולת, חיזוקים שבגלל הדימוי העצמי הנמוך אינך יכול לתת אותם לעצמך. אין דרך מהירה לפתור זאת, בוודאי שלא דרך הפורום, אלא רק באמצעות טיפול פסיכולוגי מעמיק ועם הרבה סבלנות, כפי שהומלץ לך פעמים רבות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים