אם מתוסכלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/09/2006 | 13:39 | מאת: אחות מודאגת

לאחותי יש ילדה מדהימה מוכשרת בת 17 ולפני כמה שנים היא התחילה למרוט את שערות ראשה הילדה מאוד חברותית כל מה שאחותי עשתה כדי להפסיק את ההרגל המגונה לא הצליח. היא ניסתה לטפל בה דרך נגינה אין לי מושג איך זה נקרא בשפה המקצועית. המטפלת אמרה לה בעקבות כך שהילדה לא מפסיקה למרוט שערות שאין לה יותר במה לעזור לה. אציין רק שהילדה מתנהגת באופן ילדותי מידי פעם בפעם ויש לה אחות שגורמת לה להרגיש תלותית והם משחקות בינהם בצורה ילדותית. השאלה שלי איך אפשר לעזור לאם המתוסכלת לעזור לילדה המקסימה הזו?

11/09/2006 | 10:23 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אחות מודאגת, פורום זה עוסק בקשיים של הומוסקסואלים, ביסקסואלים, מתלבטים ובני משפחותיהם. אנא הציבי את פנייתך בפורום פסיכותרפיה באתר זה ואשמח להגיב. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים